Затвор за необичайна мелодия на GSM

По материали от: www.bgfactor.org

Мъжът поставил на телефона си мелодия под формата на запис на реч на Хитлер, в която обещава да унищожи "еврейския свят"

Германец може да бъде осъден на шест месеца в затвора за използване на необичайен рингтон, съобщава Daily Mail. 54-годишен мъж поставил на мобилния си телефон мелодия под формата на запис на реч на Адолф Хитлер. В тази част от речта Фюрера обещава да унищожи "еврейския свят", ако Германия бъде вкарана във война.

Странната мелодия чули пътници на влак за Хамбург. По време на пътуването телефона на почитателят на Хитлер звънял няколко пъти. Съзнателните германци веднага информирали полицията и когато влакът спрял, собственикът на телефона бил арестуван.

След задържането на мъжа в него били открити стикери със свастики, а в телефона имало снимка на Хитлер с думите: “Най-великият военачалник на всички времена”. На задържания е предявено обвинение за нарушаване на конституцията на страната, която категорично забранява показване на показ на нацистите и всичко свързано с тях.

Интересът към личността на Хитлер често придобива най-причудливи форми. Например, парламентът на Долна Саксония, проучи възможността за лишаване на Адолф Хитлер от немско гражданство. В своята автобиография, бивша прислужница на Хитлер го определи като "очарователен мъж". А социалните служби на САЩ били принудени да отнемат от семейството дете, кето се нарича Адолф Хитлер Кемпбъл (Adolf Hitler Campbel), тъй като убежденията на родителите му са опасни за развитието на детето.

Статията е публикувана преди 8 години, 5 месеца на 04 юли 2010 г, и е видяна 4159 пъти

Мнения за Затвор за необичайна мелодия на GSM Споделете
вашето мнение!

Преди 7 години, 5 месеца koko каза

а бе явно има причини диктаторите от ХХ век да преживвята днес истниски ренесанс...